ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Δραστηριότητες με οπτικά, ακουστικά και βιωματικά ερεθίσματα!

Ο παιδότοπος ΜΙΚΡΟΙ ΗΡΩΕΣ είναι ένας ευχάριστος και άνετος πολυχώρος, που εκτείνεται σε 300τμ. εσωτερικού κλιματιζόμενου χώρου, με λειτουργική και εύχρηστη διαρρύθμιση.
 
Με οδηγό τη γνώση και την αγάπη για τα παιδιά, έχουμε επιλέξει με πολλή προσοχή τα παιχνίδια και τις παιχνιδοκατασκευές που προσφέρουμε στον παιδότοπό μας. Διαθέτουμε 3όροφη παιχνιδοκατασκευή, στην οποία τα παιδιά μπορούν να κάνουν διάφορες δραστηριότητες που θα ενισχύσουν και θα ζωηρέψουν τη φαντασία τους, όπως διαδραστικό παιχνίδι με μπαλάκια, τσουλήθρα, πισινόμπαλα, ελικοπτεράκι, box, κούνια, γέφυρα μετάβασης, τραμπολίνο κ.α.
 
Τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω, μπορούν να παίξουν ελεύθερα και να απασχοληθούν δημιουργικά στο τρενάκι, τον αυτοκινητόδρομο, την παιδική κουζίνα, τα κουκλόσπιτα, στο δωμάτιο μωρού και στο super market (παντοπωλείο), να χρησιμοποιήσουν παιδικά εργαλεία και παιδικά οχήματα και να περάσουν ευχάριστες στιγμές στην εσωτερική παιδική χαρά. Επιπλέον, με την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού μας μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικά παιχνίδια. Για τα μικρότερα παιδιά ηλικίας από 12 μηνών – 36 μηνών έχουμε baby park με παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία τους.
 
Όλα τα παιχνίδια και οι παιχνιδοκατασκευές που διαθέτουμε έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, αλλά και προδιαγραφές Α.Μ.Ε.Α. που βάσει νόμου πρέπει να έχουν όλοι οι παιδότοποι.
 
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις παροχές μας.